Dangės ralis -festivalis

Šeštadienį, rugsėjo 23 d., Klaipėda švęs Pasaulinę jūros dieną ypatingu būdu – DANGĖS RALIS – FESTIVALIS renginiu!

Šią dieną Meridiano skvere vyks renginio atidarymas, o 12 val. įgulos iš visos Klaipėdos susirinks Biržos tiltu, įvedant festivalio dvasią. DANGĖS RALIS – FESTIVALIS – pirmasis tokio tipo renginys Lietuvoje, kuris puoselėja jūrinį identitetą ir komandinį darbą. Dalyviai turės galimybę sėsti į drakonų valtis ir išmėginti savo jėgas Dangės upe, ugdydami komandinį dvasingumą.

Renginio metu vyks 4 įtemptos rungtys, kuriose dalyviai rinks komandinio dalyvavimo taškus. O pagrindinė komandinio irklavimo rungtis yra varžybos – lenktynės 20-vietėmis drakonų valtimis. Festivalį vainikuos apdovanojimai ir žavingas vakaras su visomis įgulomis.

Nuo 12 iki 16 val. renginio svečiai kviečiami atrasti vandens pramogas Dangės upėje ir jos prieigose. Tai puiki proga artimiau susipažinti su jūrinėmis organizacijomis ir mokymo įstaigomis, kurios prisideda prie Klaipėdos jūrinio gyvenimo.

Visus miesto gyventojus ir svečius kviečiame prisijungti prie šio nuostabaus festivalio, kuris padės stiprinti Klaipėdos jūrinį identitetą ir praleisti neįprastą dieną šalia nuostabios Dangės.

Laikas: 12 – 18 val

Vieta: Meridiano skveras

Daugiau informacijos ir dalyvių registracija: info@ljs.lt.

Ateikite ir būkite dalis šio nepakartojamos jūros šventės!

Leave a Comment